015 321 440

Rekkaparkki

050 5323 108

Aidattu ja vartioitu rekkaparkkimme sijaitsee Mikkelissä, vitostien varressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Rekkaparkki Mikkeli - Korjaamo S ja V Varis.Rekkaparkkiin mahtuu ympärivuotisesti 30-40 rekkaa ja lisäksi saman verran henkilöautoja. Jokaiselle löytyy myös oma lämmitystolppa ja varastotilaa pientavaroille.

Parkkialueelta on suora yhteys korjaamon pihalle, minkä ansiosta auto voidaan noutaa tarvittaessa huoltoon myös kuljettajan poissa ollessa. Tämä säästää merkittävästi työaikaa.

Automaattiportit mahdollistavat liikkumisen rekkaparkista kaikkina vuorokauden aikoina 24/7.

Rekkaparkki helpottaa ammattilaisen arkea

Parkkialueemme sijaitsee Mikkelissä hyvien kulkuyhteyksien päässä ja helpottaa logistiikka-alan ammattilaisen työtä. Auto pysyy turvallisesti tallessa, huollot ja varaosapalvelut voidaan tehdä työaikaa kuluttamatta.

Rekkaparkki:

  • toimii ympäri vuorokauden
  • on aidattu ja vartioitu
  • lämmitystolpat kuorma-autoille ja henkilöautoille
  • automaattiportit parkkialueella
  • pientavaroiden säilytysvarasto
  • vitostien varrella, hyvät kulkuyhteydet
  • rekkaparkista yhteys korjaamon pihalle (mahdollinen nouto ja palautus onnistuvat helposti).

Ota yhteyttä

Meiltä saat joustavaa, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua kaikissa raskaskalustoon liittyvissä asioissa. Soita meille ja varaa itsellesi paikka rekkaparkistamme.

Numeromme on: 050 5323 108


”Erityisesti parkki- ja pesulapalvelut helpottavat omaa työtämme”

“Korjaamo S. ja V. Varista parempaa toimijaa ei tästä maasta löydy! Olemme olleet tyytyväisiä asiakkaita useamman vuoden ajan. Olemme käyttäneet Variksen eri palveluita monipuolisesti. Niistä jokainen on ollut huippuluokkaa ja auttavat pitämään automme tien päällä 24/7. Erityisesti parkki- ja pesulapalvelut helpottavat omaa työtämme merkittävästi, kun tiedämme, että jokainen automme on aina viimeisen päälle puhdas ja huollettu. Kaikki tarvittavat korjaus- ja muut toimenpiteet onnistuvat täällä tiukallakin aikataululla, ja lopputulos on toistuvasti ylittänyt odotuksemme. Mielestäni Korjaamo S. Ja V. Varis on kirkkaasti Suomen paras!”

-Tuomas Vuorinen, Silasvuo Oy
Soita: 050 5323 108

Webdesign Haaja